d media logo

Najam Photobootha

Photobooth „Mr. Booth“ nudi fotografiranje za sve vrste događaja. Photobooth je opremljen profesionalnim fotoaparatom i foto sublimacijskim printerom. Uz njega dolaze razni  rekviziti za fotografiranje, a u najam je uključen i asistent koji se brine o photoboothu tijekom cijelog događaja.

Za svako događanje nudimo personalizirani dizajn koji klijenti mogu odabrati između raznih predložaka ili nam dati svoj vlastiti dizajn, što osigurava da će svaka fotografija biti jedinstvena i prilagođena njihovom događaju.

Još jedna prednost naše usluge je neograničen ispis fotografija. Naši klijenti mogu se fotografirati koliko god puta žele, a sve fotografije se ispisuju nakon samo nekoliko sekundi.

Budući da se brinemo o svakom detalju, naša usluga je jednostavna i ne zahtijeva nikakvo dodatno angažiranje s Vaše strane. Bez obzira radi li se o vjenčanju, rođendanu, korporativnom događaju ili bilo kojoj drugoj prigodi, Mr. Booth photobooth će sigurno dodati dozu zabave i nezaboravnosti za sve vaše goste.